SELSKAP 3-RETTERS MIDDAG
Sett sammen en tre retters meny til selskapsmiddag. Her finner du forslag fra oss. Vi bruker lokale råvarer der hvor det er mulig. Ta gjerne kontakt om du har egne ønsker. Vi får til det meste.
Pris kr 575,00
Forretter
- Innbakt Chevre (geitost) sennep honning dressing og salat.
- Lime marinert kveite fra Henda (Ceviche)
- Røkt hval med selleri-eple salat og karamell valnøtter
- Suppe: Kjøttbuljong, eller fiskesuppe.
Hovedretter
- Breiflabb med bacon og salvie (Saltinbocca) servert med parmesan risotto.
- Ytrefilet av okse, stekte grønnsaker med ’havsnø’ fra Aukra, sjy saus, stekte potetbåter.
- Lammekoteletter med røstipotet, lammesjysaus, aspargesbønner.
- Gratinert klippfiskrygg fra Sigurd Folland, sprøstekt bacon, grov potetstappe, friske grønnsaker, jomfrusaus.
Dessert
- Sjokolade fondant med bær og is.
- Hjemmelaget honning-is med honning fra Averøy.
Prisen er basert på at alle i selskapet spiser det samme.
Borddekking til langbord med linduker: 35 kr pp.
Ved bestillingsbekreftelse er avlysning dekket av den lovmessige tekst ”force majeur”. Ved avlysning som ikke dekkes av ”force majeur” vil 50% bli fakturert.