Bjartmars Favorittkro, Atlanterhavsveien, Averøy, tlf +47 91618346 post@favorittkro.no

MENY BJARTMARS FAVORITTKRO

ENKELT OG GODT

FORRETTER

HOVEDRETTER

JULERETTER

RIBBETALLERKEN

Ribbe, pølse hjemmelaget rødkål og surkål, kokt potet, ribbefett,

medisterkake, julesaus.

Allergener:  M

kr 380,-

 

PINNEKJØTT TALLERKEN

Pinnekjøtt, pølse, kålrabi stappe. kokt potet, smørfett.

Allergener:  M

kr 495,-

 

JULE TALLERKEN

Pinnekjøtt, kålrabi stappe.

Ribbe, medisterkake, pølse, surkål

Rødkål, kokt potet,

Allergener:  M

kr 495,-

 

LUTEFISK TALLERKEN

Lutefisk, kokt potet,

Ertestuing, bacon, sennep,

Allergener:  M/ F/ SN

kr 495,-

Sharing/dele er mulig:

Ekstra kuvert Kr 60,-

Ekstra saus (remulade, aioli)  25,-

Ekstra side salat 125,-

FREDAG OG LØRDAG

Fredag ​​og lørdag tilbyr vi i tillegg til à la carte-menyen også en treretters meny for 525 kroner fra kl. 16.00.

SØNDAG

På Søndager tilbyr vi Søndagsbuffet  for kr 415,- fra  13:00 til 17:30.

DESSERT

BARNEMENY

SELSKAP

Har du et lite selskap og vil bestille mat fra vår a la carte meny?

Det er mulig, og for å redusere ventetid tar vi imot bestilling av maten på forhånd.

Alle små gruppper over 10 personer bør bestille bord og maten på forhånd.

Vi har egne selskaps meny for større selskap. Da er det beregnet at alle spiser det samme.

For å se forslag  klikk på selskap i meny.

For opplysninger om allergener , klikk på den enkelte rett for liste av allergener for hver enkelt rett.