MENY BJARTMARS FAVORITTKRO
ENKELT OG GODT
HOVEDRETTER
Ribbetallerken
Ribbe, pølse rødkål, surkål, kokt potet, ribbefett, medisterkake med julesaus.
Allergener: M / G-hv
Kr 325,-
Pinnekjøtt-tallerken
Pinnekjøtt, kålrabi stappe, medisterkake, pølse, kokt potet, smørfett, ribbefett.
Allergener: M / G-hv
Kr 395,-
Juletallerken
Pinnekjøtt, kålrabi stappe, Ribbe, medisterkake, pølse, surkål, rødkål, kokt potet
Allergener: M / G-hv
Kr 395,-
Lutefisktallerken
Lutefisk, kokt potet, Ertestuing, bacon, sennep,
Allergener: M/ F/ SN
Kr 395,-
Sharing/dele er mulig:
Ekstra kuvert Kr 50,-
Ekstra saus (remulade, aioli) 25,-
Ekstra side salat 60,-
Ekstra jus saus 50,-
FREDAG OG LØRDAG
På Fredag og Lørdag kan du også velge smakfull Tre Retters Meny for 495,- fra 16:00.
SØNDAG
På Søndager tilbyr vi Julebuffet for kr 445,- fra 13:00 til 17:00. Hvis du vil bestille fra a la carte meny på søndag er dette ofte mulig, men det må bestilles på forhånd. Tel: 91618346
DESSERT
BARNEMENY
SELSKAP
Har du et lite selskap og vil bestille mat fra vår a la carte meny?
Det er mulig, og for å redusere ventetid tar vi imot bestilling av maten på forhånd.
Vi har egne selskaps meny for større selskap. Da er det beregnet at alle spiser det samme.
For å se forslag klikke på selskap i meny.
For opplysninger om allergener , klikk på den enkelte rett for liste av allergener for hver enkelt rett.