Hjemmelaget kjøttsuppe med hjemmebakt brød/loff og smør.
Helstekt indrefilet av okse med rødvinsaus, ristet sopp og rødløk, ferske grønsaker, fløtegratinerte poteter.
Reinsdyrsteik med stekte sopp, sellerirotpure, viltsaus, ferske grønnsaker, rosenkål, mandelpoteter, rørte tyttebær.
Svinesteik med brun saus, surkål, ferske grønnsaker, kokte poteter og tyttebærsyltetøy.
Selskapsservering: 2 ganger servering Vi dekker bord med linduker til langbord
Read MoreSmåsteik (sosakjøtt). Oksekjøtt kokt i brun saus serveres i skål med ertestuing, ferske grønsaker, kokte poteter og tyttebærsyltetøy.
Selskapsservering: 2 ganger servering Vi dekker bord med linduker til langbord
Read MoreCatering Havets Festbord (minimum 20 personer). Pr person
Catering Tapas Meny (minimum 15 pers). Pr. person
Catering Enkel Koldtbord (minimum 15 personer). Pr. Person
Bjartmars Favorittkro Tradisjonelle Koldtbord inklusiv varmrett, (minimum 20 personer). Pr Person
Husets gode Fiskesuppe med hjemmebakt brød og smør
Varme retter leveres i kontainer.
Read More