Bjartmars Favorittkro, Atlanterhavsveien, Averøy, tlf +47 91618346 post@favorittkro.no

CATERING KOLDTBORD MENY

Koldtretter

  • Røkt laks og eggerøre
  • Kokt kaldt laks og rømme
  • Fiskekabaret og remulade
  • Fat med egg, salat og reker
  • Diverse spekemat
  • Svinesteik og svisker
  • Roastbiff med løk
  • Kalkunbrystfilet og waldorfsalat
  • Brød smør

En varmrett av:

  • Bacalao, flatbrød
  • Gryterett med ris
  • Fiskesuppe med brød
  • Karbonader med stekt løk og poteter

Ekstra: dessert, velg en eller to sorter Kr 50,- pr person

  • Karamellpudding med krem
  • Riskrem med rød saus
  • Fruktsalat med vaniljesaus
  • Pannacotta med bringebærcoulis

Koldtretter

  • Røkt laks med eggerøre
  • Fat med salat, egg og reker
  • Svinesteik med svisker
  • Spekeskinke, spekepølse og potetsalat
  • Marinerte Kylling-klubber
  • Roastbiff med remulade og rå løk
  • Grønn salat med dressing
  • Smør og brød (eller Focacia og ajoli)

Varm rett

  • Karbonader med stekt løk

3 typer tradisjons spekemat:

  • fenalår
  • morrpølse
  • spekeskinke

pyntet på fat, med potetsalat og eggerøre, foccaccia og smør.

  • Røkt laks og eggerøre
  • Fat med egg, salat og reker
  • Kokt Skinke og asparges
  • Spekeskinke, Fenalår, Morrpølse
  • Potetsalat
  • Karbonader med løk
  • Kylling og tzatziki
  • Tomatsalat,
  • Kikertersalat
  • Brød og smør


Catering Havets Festbord (minimum 20 personer). Pr person

kr 650,00

Velg 5 av forskjellige kalde fiskeretter.

  • Røkt laks med eggerøre
  • Akevittgravet laks
  • Pyntet fat med kokt kald laks
  • Fiskecabaret
  • Gravet kveite
  • Fat med egg, salat og reker,
  • Krabbeklør med majones og sitron
  • Hvitløksgratinerte sjøkreps
  • Ceviche: kveite marinert i lime og chili

Velg en rett av:

  • Hvitvinsdampede Blåskjell (etter sesong)
  • Hellebarn, frityrstekt kveite
  • Bolinhos, klippfiskboller servert med Salsa

Har du spesielle ønsker? Ta gjerne kontakt med oss. Vi får til det meste.

 

Ta kontakt med oss på telefon 91618346 for forespørsel og tilbud. Se også våre andre Cateringmenyer.

 

(Hentepriser, for levering beregnes et tillegg)

Ved bestillingsbekreftelse er avlysning dekket av den lovmessige tekst ”force majeur”. Ved avlysning som ikke dekkes av ”force majeur” vil 50% bli fakturert.