Bjartmars Favorittkro, Atlanterhavsveien, Averøy, tlf +47 91618346 post@favorittkro.no

JULEMENY CATERING

2023

Juletallerken 

Leveres i kasser

Juletallerken

kr 340,-

  • Ribbe og ribbefett
  • Pinnekjøtt og julesaus
  • Hjemmelaget surkål og rødkål
  • Medisterkaker, Julepølse
  • Kålrabistappe
  • Kokte poteter

 

Liten Ribbetallerken

kr 260,-

  • Ribbe og ribbefett
  • Hjemmelaget surkål
  • Hjemmelaget rødkål
  • Medisterkaker, Julepølse
  • Kokte poteter

 

Stor Ribbetallerken

kr 300,-

  • Ribbe og ribbefett
  • Hjemmelaget surkål
  • Hjemmelaget rødkål
  • Medisterkaker, Julepølse
  • Kokte poteter

 

Pinnekjøtt tallerken

kr 370,-

  • Pinnekjøtt og julesaus
  • Grovpølse
  • Kålrabistappe
  • Kokte poteter
  • Ribbefett

 

Dessert 

kr 85,-

  • Riskrem med rødsaus
  • Karamellpudding
  • Sjokolademousse
  • Pannacotta med coulis

 

Julelunsj  pyntet på fat

kr 395,-

  • Fat med egg, salat og reker
  • Røkt laks og eggerøre
  • Ceviche av kveite
  • Varmrøkt laks med sennepssaus
  • Roastbiff med løk
  • Spekematfat og potet salat
  • Ribbeskiver og syltet agurk
  • Karbonader med løk
  • Ribbe og poteter

(med brød og smør)

 

Fullt Julebord

kr 625,-

Minimum 20 personer

Kalde retter pyntet på fat

  • Fat med egg, salat og reker
  • Røkt laks og eggerøre
  • Ceviche
  • Roastbiff med løk
  • Spekematfat og potetsalat
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Lammerull med rødbeter
  • Chefens overraskelsesfat

Varmretter i kasser

  • Ribbe og ribbefett
  • Pinnekjøtt og julesaus
  • Hjemmelaget surkål, rødkål
  • Medisterkaker,
  • Grov pølse og julepølse
  • Kålrabistappe
  • Kokte poteter

 

Levering fra kr 350,- 

Har du spesielle ønsker? Ta gjerne kontakt med oss. Vi får til det meste.

 

Ta kontakt med oss på telefon 91618346 for forespørsel og tilbud. Se også våre andre Cateringmenyer.

 

(Hentepriser, for levering beregnes et tillegg)

Ved bestillingsbekreftelse er avlysning dekket av den lovmessige tekst ”force majeur”. Ved avlysning som ikke dekkes av ”force majeur” vil 50% bli fakturert.