Bjartmars Favorittkro, Atlanterhavsveien, Averøy, tlf +47 91618346 post@favorittkro.no

Julebord Sesongen 2021

Gleder du deg til førjulstid? Fra 18. november serverer vi god hjemmelaget julemat og invitere dere til koselig julestemning mellom tømmerveggene. Lokalet passer bra for mindre grupper opp til 30 personer på en etasje eller større grupper fordelt over to etasjer. Bestill plass nå for en hyggelig førjulssamling.

 

Nils

Juletallerken og julelunsj serverer vi fra onsdag til søndag fra 12 til 18.

Vil du komme til dekket bord med gode kollegaer, venner eller familie? Velkommen til oss!

Julemeny

Ribbetallerken kr 295,-

Pinnekjøtt tallerken kr 365,-

Juletallerken med ribbe og pinnekjøtt kr 365,-

Lutefisktallerken kr 320,-

Julesmørbrød  kr 175,-

Julelunsj tallerken kr 210,-

Dessert og kaffe fra kr 75,-

Vår julemat er hjemmelaget.

 

juletallerken

Familiejulebord kr 425,-

For mange har familiejulebord blitt en fast tradisjon. I Adventstiden, fra 28. November frem til jul serverer vi familiejulebord på søndager.  Det er lurt å bestille bord.  Kanskje kommer nissen og invitere deg til julesang.

 

Tretters Julemiddag kr 475,-

På fredager og lørdager fra kl 16:00 serverer vi deilig treretters julemiddag. Med de beste råvarene og kreativitet vil vi overraske deg med en herlig matopplevelse.

 

Julebord kr 795,-

I år er vi glade for å kunne tilby fullt julebord igjen til små og mellomstore grupper. Julebord  med varme og kalde retter, dessert bord og dans til levende musikk. Minimum 20 personer. Sjekk for mulige datoer på tlf 91618346

 

Julemat catering

Vil du få julemat levert til din bedrift? Vi kan bringe julemiddag til deg. Prisene er fra kr 210,- for en liten juletallerken til kr 495,- for fullt julebord. Det er også mulig å bestille julelunsj, julekoldtbord eller juletapas. Våre kokker lager god mat fra bunnen.

 

QuirienJul
juleglede

Andre dager utenom ordinær åpningstid

Vi kan ta imot etter avtale på andre dager.  Ta gjerne kontakt for å diskutere muligheter. Tlf 916 18 346. Vi kan også servere annet enn julemat.  Se også vår meny.

Førjulssamling

Ønsker du å sitte for dere selv? Vi kan ta imot grupper mellom 7 til 20 personer utenom åpningstider på en egen etasje. Du kan også kombinere julelunsj med møte her hos oss. Vi har prosjektor og lerret. Ta kontakt for muligheter.

 

Quirien spiller fiolin til gjestene
Famileijulebord

Ved bestillingsbekreftelse er avlysning dekket av den lovmessige tekst ”force majeur”. Ved avlysning som ikke dekkes av ”force majeur” vil 50% bli fakturert.